מחקת בטעות? לא קרה כלום!

סל המיחזור

אם בטעות מחקת: קבוצות, אנשי קשר, קמפיינים, דפים, טפסים ואוטומציות

הם נשמרים בסל המיחזור למשך 7 ימים, לפני שנמחקים סופית מהמערכת.

כך תוכלו לשחזר בקלות פריטים שמקתם בטעות.

סל המיחזור

 

איך משחזרים פריטים שנמחקו?

בסרגל התפריטים בחלקו העליון השמאלי של המסך מופיע האיקון של סל המיחזור סל המיחזור

לאחר הקלקה עליו יפתח מסך עם כל הפריטים שנמחקו בשבעת הימים האחרונים. מסמנים את הפריט הרלוונטי ומקליקים על "שחזור".